15 April 2014

RXCRYSTAL : kanser , strok .


krikk ! krikk ! Assalamualaikum.
wahhhhhhhh wajah blog aku dah berjerawat plus kedut-kedut. kesian -- rhupe opah doh
dah lama tak cuci muka dengan entry barula katekan.

disebabkan lama ssangat tak berblog. aku nak cerita sikit kelebihan rxcrystal ni.
pernah dengar ? tak pernah? pergi rajinkan jari tu klik entry lama aku dulu. hihi*kejam ke?
sebenarnya dah banyak sangat sangat sangat sangat sangat testimoni ..terlalu dan terlalu,,
yang paling utama adalah penyakit KRONIK .
YANG PALING PENTING -> RXCRYSTAL NI TIADA BAHAN KIMIA LANGSUNG.NO! NO!

biar aku tekankan ..penyakit kronik yang utamanya adalah kanser kanser kanser kanser ! yes,kanser.
faham ? pengasas rxCrystal pun mengalami kanser dan hampir pulih setelah makan hanya 13HARI .
alhamdulillah semuanya dengan izin dari-Nya.
then , ni pulak testimoni jiran aku..yang strok dah hampir 2 tahun. jalan pun terjengkit2..jari kaki pun tak boleh kembang macam kite2 punya kaki lah. eheh susah den nak nerangkan. tapi ,,,Alhamdulillahhhh,. hanya 3 hari jer 3 hari jer jari kaki dia dah boleh kembang(terbuka) dan jalan macam biasa..makcik tuh pun excited sangat2 siap tunjuk aksi jalan dia lagi,
banyak jugaklah testimoni strok yang aku ade..paling lama pun kesan nak pulih 15 hari..

so apa lagi?
lupa nak cerita lagi.testimoni baru pasal sakit gusi..letak je rxcrystal kat gusi tu kemam..tak sampai beberapa minit insyaAllah hilang sakitnya.tapi kalau jatuh sebutir..kome kutip ler...walau dilubang cacing sekali pun.hahahaa. berharga tahu tak.

bawah ni produk-II RXI

nak produk ni? nak cuba? semua penyakit boleh dirawat. insyaAllah.
pm me : whatsApp /0134811860

No comments: