21 April 2014

rx crystal -lemah jantung

 hai . korang ! baca ni baca-II
testimoni orang kampung aku sendiri k.

nama pakcik ni :
noordin,55 tahun
manong,kuala kangsar.
masalah yang dihadapi pakcik ni :

-LEMAH JANTUNG
-DARAH TINGGI
-KENCING MANIS
-SEMBELIT
-SAKIT SENDI
-MIGRAIN

meh sini aku nak cerita sikit..kalau cerita setakat tulis penyakit je kompom takde sape nak heran.kan
pakcik ni jugak sebenarnya kawan aku punya ayah. so thats why aku tahu banyak sikit pasal pakcik ni.
kalau pakcik ni lepak-II kedai kopi ,tajuk utama dia mesti pasal mati jek.dekat surau pun macam tu juga. yela,dia dah tahu dia sakit macam-II terutama lemah jantung.
lemah jantung dia agak teruk la juga, bini dia selalu suruh pakcik ni tebang pokok kelapa depan rumah tu.bini dia suruh bersebab tau. yela bila buah nyor tu jatuh ..pakcik ni mengeletar then terus pengsan. bini mana tak sayang suami kan? tapi pakcik ni taknak..sayang sangat dengan buah nyor tu.sampai sekrang dia tak tebang .hahhaha ,mungkin banyak peristiwa kut, ^^

kebetulan masa tu ada buat program pasal rxcrystal ni. pakcik ni pun beli lah sekotak.makan punya makan..dalam masa sebulan je alhamdulillah LEMAH JANTUNG dia sembuh !!! syukur sangat,tak payah nak tebang pokok kelapa tu dah. sekarang ni buah nyor jatuh pun tak pengsan dah.
yang kelakarnya,pakcik ni bawa keluar ubat segala ubat dia,banyak engko tahu tak,!
ayat dia " nah !,kome amek ler ubat ni buat baje.(baja) " sambil hempas atas meja .haha
doktor pun dah tak bagi pakcik ni ubat lemah jantung dah.
penyakit yang lain pun hampir nak sembuh dah.
haaa ! amacam ? detail tak? tak detail lagi ni....jap-II nak cerita lagi..

pakcik ni cerita ,masa dekat hospital,doktor masukkan camera dalam kerongkong dia ..sakit yang teramat sangat dia cakap.masukkan camera ni sebab nak tengok masalah jantung dia. masa yang diorang ambil 10 minit harga rm 500.00tu hanya nak check je tau.
lepas tu dia cakap lagi.produk ni murah bang.hehe bukan nak promote ye,.

**beli rxcrystal just only rm 250.00 tadaaaa..murahkan..berbaloi.

pm me : 0134811860 /whatsaap/call/sms 



No comments: