About Ommusshi





assalamualaikum .
weh apa ommusshi tu ? haha tak payah la tanya aku. aku sendiri pun taktahu maksud perkataan ni. yang aku tahu aku cuma tibai ikut sedap mulut je.
 
First,nama aku Nadrah , umur setakat ni 21 tahun (2015) dan memang aku merasakan diri aku ni sepatutnya dah berstatus kahwin hahaha .tapi apakan daya calon belum singgah lagi dalam teratak hati ni. THEN, aku mula berblog ni start form 5 masa tu over gila dengan blogblog ni sampai makan pun asyik ingat blog nak update apa. haha .even apa yang aku update ni kebanyakkannya merapu terlebih . dan aku study di kolej universiti sultan Azlan Shah (kuisas) inshaAllah sem last semester ini amin. dalam course kaunseling islami. aku berhasrat gila nak sambung dalam sarjana muda psikologi. daoakan aku pembaca blog sekalian alam. hehe 
END -
tak banyak pasal aku yang nak diceritakan btw aku harap perjalan consultant shohwatul baiti kitorang dapat sambutan.



© Profile Original & Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Verified Official By ME