14 August 2013

cerita menyesal yang tak sudah. haha

Assalamualaikum, wahhhh tetiba semangaaaaaatttt aku datang. ihikhiks. 

kepada semuaaaa blogger and readersss... Selamat Hari Raya Aidilfitri ! 
mintak maaf segala kekhilafan yang telah aku lakukan. mungkin terkutuk? termengumpat ? terguris hati anda disaat membaca entri aku yang sudah mencalarkan hatimu yang comell tu heee.

duet raya takda, so gambar ini sebagai peganti. heheh


weh , tadi lepas kelas dekat lobi pentadbiran kolej aku kan... ada buat pendaftaran bagi sesiapa yang nak join program CINTA . feewwwitt ,,bunyik sweet je tu.aduhaiiiiii , nampak je cinta cinta ni...aku pun terasa nak join.. tapi kaki aku jalan straight je. peliks aku. kahkahakhakhh. btw, macam best kan? teringin pulak kite.
sebut je pasal cinta ni. teringat aku..kisah kebodohan aku.
dulu....dulu la kan..*mula dah cerita! wakaka. continueee..

....dulu.. aku tercouple. ulang balik tercouple. hahaa disebabkan couple so banyak la ayat2 manis.. cerita-II manis.. so bila terlalu banyak sangat makan gula..tetiba clash !!!! 
haa.. tu yang sedap tuh. tak tahan aku tahan sedih. sedih laaa beb, sebab dah sayang... yela orang yang kita sayang dah tak nak kat kita. hahaaaa.tapi takpe. mak ayah aku lagi sayang aku dari kecik sampai laa ni !. lagi sweeeeeettt. hok tu tak sweet sebab sayang sekejap je.kahkah . betul kan??? kan? 
menyesal pulak aku couple..habes duet aku beli topup hari-II. baik aku simpan beli makanan...kenyang perut aku... @_@

btw,itu kisah aku. hahaa. bagi aku.. banyak sangat aku habiskan duet. dengan result final aku tak naik-II . huh.. aku tak pandai bahagi mase. so tak sesuai couple. 
kadang-II boring jugak takda orang nak mesej, call... tapi takpe laaaa
aku mesej mak ayah aku hari-II dah tentu sweeet .kihkih
soo aku nak belajaq bersungguh-II ni.. tuh yang semangattt entri malam ni.
tak mau pikir pasal boyprennz.
sekarang saya nak belajar..belajar..belajar..


3 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

slamat hari raya. :))

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT HARI RAYE DAK KECIT . HEHEHE .. HAAA .. XPE .. KELAB MENCARI JODOH DA ADE KAN . HOHO

nadrahvvm said...

hehehhe.. kelab mencari jodoh setia hujung nyawa..
hahahahaha