21 April 2014

she's gone

hai lagi..
bosan malam cenggini.
mesti bosan bila aku acik post pasal rx jer.. aha sory la dei.

nak share lagu ni.
haha. dah lama gila kan lagu ni.
aku sebenarnya dah berjangkit dengan member aku sorang ni. dia suka lagu ni sebab awek dia senyap terus dengan dia. means tergantung dalam pertalian hati. kikihh.
dengar ah. lama-II korang pula berjangkit.
kahkahkahh

rx crystal -lemah jantung

 hai . korang ! baca ni baca-II
testimoni orang kampung aku sendiri k.

nama pakcik ni :
noordin,55 tahun
manong,kuala kangsar.
masalah yang dihadapi pakcik ni :

-LEMAH JANTUNG
-DARAH TINGGI
-KENCING MANIS
-SEMBELIT
-SAKIT SENDI
-MIGRAIN

meh sini aku nak cerita sikit..kalau cerita setakat tulis penyakit je kompom takde sape nak heran.kan
pakcik ni jugak sebenarnya kawan aku punya ayah. so thats why aku tahu banyak sikit pasal pakcik ni.
kalau pakcik ni lepak-II kedai kopi ,tajuk utama dia mesti pasal mati jek.dekat surau pun macam tu juga. yela,dia dah tahu dia sakit macam-II terutama lemah jantung.
lemah jantung dia agak teruk la juga, bini dia selalu suruh pakcik ni tebang pokok kelapa depan rumah tu.bini dia suruh bersebab tau. yela bila buah nyor tu jatuh ..pakcik ni mengeletar then terus pengsan. bini mana tak sayang suami kan? tapi pakcik ni taknak..sayang sangat dengan buah nyor tu.sampai sekrang dia tak tebang .hahhaha ,mungkin banyak peristiwa kut, ^^

kebetulan masa tu ada buat program pasal rxcrystal ni. pakcik ni pun beli lah sekotak.makan punya makan..dalam masa sebulan je alhamdulillah LEMAH JANTUNG dia sembuh !!! syukur sangat,tak payah nak tebang pokok kelapa tu dah. sekarang ni buah nyor jatuh pun tak pengsan dah.
yang kelakarnya,pakcik ni bawa keluar ubat segala ubat dia,banyak engko tahu tak,!
ayat dia " nah !,kome amek ler ubat ni buat baje.(baja) " sambil hempas atas meja .haha
doktor pun dah tak bagi pakcik ni ubat lemah jantung dah.
penyakit yang lain pun hampir nak sembuh dah.
haaa ! amacam ? detail tak? tak detail lagi ni....jap-II nak cerita lagi..

pakcik ni cerita ,masa dekat hospital,doktor masukkan camera dalam kerongkong dia ..sakit yang teramat sangat dia cakap.masukkan camera ni sebab nak tengok masalah jantung dia. masa yang diorang ambil 10 minit harga rm 500.00tu hanya nak check je tau.
lepas tu dia cakap lagi.produk ni murah bang.hehe bukan nak promote ye,.

**beli rxcrystal just only rm 250.00 tadaaaa..murahkan..berbaloi.

pm me : 0134811860 /whatsaap/call/sms 



19 April 2014

lumpuh testimoni >rxcrystal

Haiiii ebelybaldi. Sayang uolls.
Tengahari cenggini kalau dapat ais kacang..uihhhh perhh sedap sedap.meleleh air liur aku bakhanggg.
Hari ni aku nak share lagi testimoni pasal produk rxi . > rxcrystal ♥ rxtra ♥ deeca ♥ rxphoton ♥ and more more..haha
Tapi ni aku nak fokuskan untuk testimoni rx crystal tau.
Baca pelan-II jangan tersedak pula.
Haa. Anak muda ni tinggal dekat kampar,perak. Dia ni mengalami sakit "tak boleh jalan selama 2 tahun disebabkan masalah penyakit tu ibunya yang jaga dia segala pakai,makan,mandi semuanya ibu dia yang jaga" dan anak muda ni mengalami masalah tekanan emosi yang agak teruk.tapi dengan izin Allah SWT beliau sembuh dan dah boleh berjalan.badan pun dan berisi.hanya  makan 3 kali sehari.pagi tengahri dan malam sebanyak 2 kotak.Alhamdulillah beliau dah sembuh.
Tengok lah gambar atas tu..bertongkat 4 lagi.
But now !!!!!
Tengok la. Bbeliau dah boleh bagun .ade video dia berjalan tapi aku tak sempat nak masukkan. Bila2 nanti aku bagi korang tengok sendiri. Laju pula tu dia jalan. Seronok katanya dapat berjalan semula.
Nak tahu lebih lanjut.pm ye.
Whatsaap je. Nak call pun boleh.no problem.
InsyaAllah .






miss


hai.

rindu korang ,k bye

why aku mimpi dia lagi

 hai. nite semua. malam yang dingin. aku pun tak mandi-II lagi ni.punca sebab MALAS .
boleh tak aku tak nak tidur. perhhhhh... sorry to say la kan. memang tade sorang manusia kat bumi ni taknak tidur kan.? kan?

aku kan..want to sharing-II pasal cerita aku yang memang basi . hhaha
satu hari tu,aku tidur nyenyak sangat sampai meleleh air liur basi aku. kikih tetibe dalam saat waktu itu aku bermimpikan "DIA" . aku takde lah suke dia sampai angau nak kawin .krik krikk -_-
kadang-II mimpi ni vonggokk la. second tidur pulak aku mimpi DIA jugak. ! hadoiii payah gini.malam tu takde la pulak aku berangan DIA,yang aku berangan pastilah love hati..wakaka.
tapi yang aku mimpi still DIA . vonggok plus voduhh. baik aku mimpi love hati aku .takpun family aku yang tercinta ke. hhaha.
kadang-II mimpi ni buat aku terbahagi perasaan. hahahhakk kahkahhhakhah. kan aku da cakap , vonggok mimpi cenggini. tolong lah perasaan,jangan hadirkan hati aku untuk DIA .hihihi.
macam dah gatal sikit aku ni * -_-
gatal kepala aku kutu gigit.

acane nak buat ni. ? mimpi ni la punca aku gatal. voduh lah. T_T

sambil tersenyum aku memikirkannya. hahahaha
saya dah gatal,anda pula bagaimana ?

testimoni koma #rxcrystal

Haiiiiii makcik pakcik cik abang cik akak sekalian ...
Now dah maghrib ..aku baru je balik dari program rxinternational . Tahu tak? Ala ...yang aku ada cerita pasal produk rx crystal? Tak tahu juga? Klik kat atas tu.. pi bace balik. Cepat baca cepattt.
Sekarang ni aku nak bagi lagi testimoni rakyat malaysia yang aku sayang ni.





See. Makcik ni KOMA.  Tapi alhamdulillah dengan izin dari Allah setelah diberi rxcrystal selama 5 hari ..beliau sedar dan dah boleh senyum angkat tangan kemudian pembuangan air besar dah okay. Bersyukur sangat. Ahli keluarga pun gembira dengan perubahan positif .
Banyak lagi testimoni yang kami dapat. Ade sorang lagi pakcik ni koma 2 minggu kemudian hanya 3 packet rxcrystal beliau telah sedar dan dah boleh angkat tangan..tengok anak bini ... ya Allah..hanya Allah yang tahu bagaimana perasaan ahli keluarga beliau melihat perubahan yang positif.
Rxcrystal ni banyak kelebihan dia. Dan yang paling penting untuk korang tahu ..produk rxcrystal ni tiada langsung bahan KIMIA.!!!!
Dia hanya garam gula dan air suling. Tu sahaja. Dengan formula yang telah dilakukan oleh dr.nordin terhasil lah rxcrystal ni. And then ,ianya dibaca 9 orang tahfiz .
Haaaa..untuk testimoni makhluk halus pun ade tau.. nanti aku bagitahu. Sekarang aku nak korang baca dulu testimoni koma ni.
Kita cuba cari penawar..sebab semua penyakit pasti ade ubat melainkan mati.. insyaAllah..

18 April 2014

aku sanggup !

Hai..uolls . Mata aku mengantuk sesangat tapi gagah lagi nak update enteriies kikikih.
Yelaa .mengantuk sebab aku baru balik shopping skirt. Wuuuu tantek tau.dapat jugak beli dah lama aku mengidam ,mau meleleh baby aku ni.hahahaha.*sorry i takde baby lagi.

Yesterday  . Aku rajinkan diri jemput cousin kat terminal.alang-II adik aku call suruh beli dia punya pencuci muka kat watsons lepaih tu pulak dia arahkan kakak dia yang selekeh ni pergi kfc. Mahu aku menangis wei..engkorang tahu tak betapa malu aku nak turun pergi beli benda yang dia pesan .. benci tahu tak.!
See! Malu tahu tak. Seluar tidor aku pakai.dah la bebunga-II .baju pulak serabai...engkorang tengok sendiri lah.tak tahu nak cakap ape dah.
Aku pakai macam ni ..kononnya takna lah keluar kereta.malas nak tantek-II ni..tu yang selekeh jer..
Pastu pulak pergi kfc..ade sorang mamat ni...tengok aku dari bawah keatas. Mmesti dalam hati dia cakap macam ni
"Minah ni mcm nak mintak sedekah je" wei wei..kalau dia cakap camtu lah..aku pindah negeri.. taknak dok perak dah. Hahahaha

Aku sanggup keluar begini pasal birthday adik aku. So thats why la aku beranikan diri walaupun dikriktik kahkahkah

17 April 2014

potret separuh siap haha

Haiii.. ebelybaldi.. hihi
Mood aku sekarang ni diet tapi malas senam k
Hahaha. Siapa nak kesah pun.
Petang ni bosan sangat. Aku pun taktahu nak buat ape...baring je koje aku.hmm tambah gemok la kan.eh yeke?
Tadi baru je aku melukis.ye laa..aku ni bukannya anak dato ke..tan sri ke..kalau diorang maybe ade kat mall shopping kan?bile bosan je aku melukis..bila melukis je aku bosan ..haha .aku tak boleh nak straight je melukis..sebab bosan sikit.macam tu jugak kalau aku stdy .tak smpai 1 jam tdoo dah.tapi tu dulu.★★★

Tapi..separuh siap lukisan ni.hahaha punya la malas aku. Penat nak sambung..esok baru aku sambung sampai siap...tantekk tak muka saye.gedik haha
But...aku ni tak la pro sangat lukis ni. Jangan tanya saya why lukisan ni tak same dgn yang asli hahahha maybe sebab org asli kut.hihi
Gurauu k.


16 April 2014

gemuk? pipi tembam .hukhuk


 

hai lagi ! give me five. haaha
Assalamualaikum. aku dah mengila nak update blog.

kurus tak yang tengah-II tu ? 
kurus eh ?? tak tengok lagi dekat-II. jap2 aku tunjuk sikit muka aku ni haha


-
-
-
-
v

ape nak cakap lagi? aku sendiri pun tahu kenapa pipi aku tembam cepat sangat. tak sampai seminggu hoih. -_- nampak sangat . wuuuuwu T_T  takmau lah tembam sangat...
tapi selera makan aku ni makin gedik pulak. ingat orang lain tak perasan pipi aku buncits hihi .tapi

 ade yang suruh aku tukar pic whatsaap ! okay saya faham lah saya ni tembam. hihi
si amy ni pulakk... tegur aku semata-II tanya " nad,gambar hang ke tu? " haha opkos la weyh.siapa lagi kalau bukan aku. macam tak caya je kan kan? hahahaha dulu jumpa aku baru je kan kan? ni tetibe tembam kemain. tapi dia nasihat aku ..

"makan je nad,makan je. biar tembam. nampak comel ."
 haha. adoiyai. aku susah la nak kuruskan pipi tu. lengan pun cam nak cuba-II up je.

sebelum aku merengek dekat mak. mak cakap.
" dah tak payah bising gemok gemok gemok ! mak dah cakap makan jangan banyak..kamu tu kuat beno makannyee. , beli deeca..kurus ler badan tu !"  hahahaa sempat woo mak promote deeca kat aku. aisihhh...




15 April 2014

RXCRYSTAL : kanser , strok .


krikk ! krikk ! Assalamualaikum.
wahhhhhhhh wajah blog aku dah berjerawat plus kedut-kedut. kesian -- rhupe opah doh
dah lama tak cuci muka dengan entry barula katekan.

disebabkan lama ssangat tak berblog. aku nak cerita sikit kelebihan rxcrystal ni.
pernah dengar ? tak pernah? pergi rajinkan jari tu klik entry lama aku dulu. hihi*kejam ke?
sebenarnya dah banyak sangat sangat sangat sangat sangat testimoni ..terlalu dan terlalu,,
yang paling utama adalah penyakit KRONIK .
YANG PALING PENTING -> RXCRYSTAL NI TIADA BAHAN KIMIA LANGSUNG.NO! NO!

biar aku tekankan ..penyakit kronik yang utamanya adalah kanser kanser kanser kanser ! yes,kanser.
faham ? pengasas rxCrystal pun mengalami kanser dan hampir pulih setelah makan hanya 13HARI .
alhamdulillah semuanya dengan izin dari-Nya.
then , ni pulak testimoni jiran aku..yang strok dah hampir 2 tahun. jalan pun terjengkit2..jari kaki pun tak boleh kembang macam kite2 punya kaki lah. eheh susah den nak nerangkan. tapi ,,,Alhamdulillahhhh,. hanya 3 hari jer 3 hari jer jari kaki dia dah boleh kembang(terbuka) dan jalan macam biasa..makcik tuh pun excited sangat2 siap tunjuk aksi jalan dia lagi,
banyak jugaklah testimoni strok yang aku ade..paling lama pun kesan nak pulih 15 hari..

so apa lagi?
lupa nak cerita lagi.testimoni baru pasal sakit gusi..letak je rxcrystal kat gusi tu kemam..tak sampai beberapa minit insyaAllah hilang sakitnya.tapi kalau jatuh sebutir..kome kutip ler...walau dilubang cacing sekali pun.hahahaa. berharga tahu tak.

bawah ni produk-II RXI

nak produk ni? nak cuba? semua penyakit boleh dirawat. insyaAllah.
pm me : whatsApp /0134811860