19 April 2014

why aku mimpi dia lagi

 hai. nite semua. malam yang dingin. aku pun tak mandi-II lagi ni.punca sebab MALAS .
boleh tak aku tak nak tidur. perhhhhh... sorry to say la kan. memang tade sorang manusia kat bumi ni taknak tidur kan.? kan?

aku kan..want to sharing-II pasal cerita aku yang memang basi . hhaha
satu hari tu,aku tidur nyenyak sangat sampai meleleh air liur basi aku. kikih tetibe dalam saat waktu itu aku bermimpikan "DIA" . aku takde lah suke dia sampai angau nak kawin .krik krikk -_-
kadang-II mimpi ni vonggokk la. second tidur pulak aku mimpi DIA jugak. ! hadoiii payah gini.malam tu takde la pulak aku berangan DIA,yang aku berangan pastilah love hati..wakaka.
tapi yang aku mimpi still DIA . vonggok plus voduhh. baik aku mimpi love hati aku .takpun family aku yang tercinta ke. hhaha.
kadang-II mimpi ni buat aku terbahagi perasaan. hahahhakk kahkahhhakhah. kan aku da cakap , vonggok mimpi cenggini. tolong lah perasaan,jangan hadirkan hati aku untuk DIA .hihihi.
macam dah gatal sikit aku ni * -_-
gatal kepala aku kutu gigit.

acane nak buat ni. ? mimpi ni la punca aku gatal. voduh lah. T_T

sambil tersenyum aku memikirkannya. hahahaha
saya dah gatal,anda pula bagaimana ?

2 comments:

Wanie Zunidan said...

Ha ! Tah-ii mimpi ada makna tu , jodoh ke ? Hehe .

nadrahvvm said...

@Wanie Zunidan hahaha . Kalau jodoh kuterima aja.