23 December 2013

Ommusshi grafik. hihi


Assalamualaikum. huh ! panasss -_- sebab aku tak mandi lagi . hahaha ni pun aku nak kepoh.
sorry.

inikalilah aku nak share tulisan grafik. >,< comel-II aku suka sangat.
sebenarnya aku boleh je simpan dalam folder,malam ni je teringin nak merebe sikit share-II dalam entryblog .
salahkah aku?


rasa-II cantik tak? haha 
ni bukan aku yang lukis pun. aku tak pandai buat-II tulisan cenggini. tambah-II lagi nak lukis huruf 'S' dengan 'M' . kompom lunyai kertas aku padam je .

macam gebu je huruf U tu kan? haha kalau lah boleh gerak-II dah lama aku picit-II . bambamm >,<

thanks to A.aizad 

okay bye. daaaada assalam. :D

20 December 2013

polka dot

 
Assalamualaikum? hai korang. kali ni aku saja nak share background polka dot yang comel-II
tak comel tak yah amik. hihi :')


http://3.bp.blogspot.com/-AipmFS__C3A/UrVA7wBCwqI/AAAAAAAAA8c/wJgzwhumKt0/s1600/ommushitaken.png

http://1.bp.blogspot.com/-EOGHjw-Q9nI/UrVA_TorwSI/AAAAAAAAA9A/LXWAzdbS0oY/s1600/ommusshi7


http://1.bp.blogspot.com/-Hfslznuji74/UrVA-SHV0wI/AAAAAAAAA84/4wPmgb-14ko/s1600/ommusshi6.png


http://3.bp.blogspot.com/-3gXKcSc5xO8/UrVBAaMnC7I/AAAAAAAAA9I/4iQbLDCGg2I/s1600/ommusshi8.png


http://4.bp.blogspot.com/-eM9oQ5MfApU/UrVBBTxKIUI/AAAAAAAAA9Q/BJhF1at9rBc/s1600/ommusshi9.png

http://4.bp.blogspot.com/-CGoIJTECRs8/UrVA848JuBI/AAAAAAAAA8o/WuZFEYoyp9o/s1600/ommusshi4.png

Cara letak dalam blog .
Dashboard > Design > Add A Gadget > Html/JavaScript

Copy kod dan paste kod ini :

<style>
body {
background-image: url('URL BACKGROUND');
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
}
</style>
goodluck ! :D

COUPLE Episod 7 (perangkap perasaan)

Assalamualaikum,

اللهم صل على سيد نا محمد وعلى اله و صحبه وسلم

mudahkan ? tak susah pun nak selawat.. amalkan hari-II eh .

harini nak share satu video. tapi dah femes kut. hihi takpe-II kite tengok je. tapi nak share satu episode je. dia ada 9 episode. tak nak tengok tutup ! haha besshh sangat.hihi


COUPLE Episod 7 (perangkap perasaan)

 layan keyh. daadaaaaaa
     

19 December 2013

Qunut Nazilah



Allah ,Allah ,Allah



10 December 2013

tralala lala


Assalamualaikum?
hari ni banyak gila sale. huuuuuu. rambang mata .tak terkelip kelopak mata aku ni.aduiii...watsons pun ada sale. aduiii..tak tahan tak tahan, T_T
aku sempat shopping seluar dengan kasut je . jadila. hihhi
hahahaha. tengok pic bawah yang gedik nak ______ ? huhu

k,aku tak tahu nak update ape dah.
btw, goodluck dekat diri aku sendiri. sem4 ni nak dekan. insyaAllah.
kedekutkan aku,.,tak wish pun kat korang.
hahah.aku nak cakap la ni.
goodlluck untuk semua rakyat-II malaysia aku doakan .tak kesah la. exam ,kerja,bisness kan kan.. mudah-II an Allah permudahkan segala urusan kita.insyaAllah aminn.
 sayang korang. muahmuahmuah. ambek kau kat pipi sorang-II
sila simpan baik-II kiss aku tu. susah nak dapat dah. sekali je bagi