2 May 2012

segmen ::"Pencarian Bloglist Mei 2012"



assalamualaikumm.
 
korang2 dan kamu-kamu sume.
nak kecoh sikit disini..
 
rasenya ni kali kedua diriku menyertai segmen..
muahhaah
 
nak join kea?
 
 
 
 
tapi kena jawab soalan tuan punye segmen ni dulu..

"Kenapa anda perlu join Pencarian Bloglist Mei 2012"
 
jawapanku senang jea..
sebab...cuba lihat di sidebar ...nun disane..---->muhaha
baru 28 kan .kan.kan.?
 
oke..hehe kalau sesiape nak join..


jom join lerrr



11 comments:

ATIQAH said...

salam. nama peserta segmen sudah di update. maaf atas kelewatan. terima kasih kerana turut serta.

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

happy blogging :)

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil...

datang dari segmen yang sama...nice blog...

kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

Pecinta pink^^ said...

salam,,singgah bw sini dri segmen same,,salam kenalan,,meh jenguk blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html thanx(^_^)

Liyana Rahim said...

salam perkenalan...yana singgah dari segmen yg sama :)

teratak hati said...

bw dari segmen sama,salam kenal:)

Linda Zehan said...

hye.. dtg dr segmen sama..

jempot terjah yer =)

Fariz Reza said...

assalamualaikum.,, (^_^)
datang dari empayar yang jauh membawa surat perutusan buat saudari
Join segmen atiqah kan??
FR join juga no 3
jumpa kat blog die tadi...

erm FR ade buat ( segmen: Pencarian bloglist ade berani ke?? )

kalau nak join jomla dapat tambah rakan dan trafik
FR memang nak tolong blogger baru

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-empayar-fariz-reza.html

(^_^)

Zaidalifah Hussin said...

DARI SEGMEN YANG SAMA...

BLOGWALKING & DONE FOLOW U BLOG

http://kumahuitu.blogspot.com

Fara Chew said...

salam. dr segmen yg sama.. done follow.. jom BW.. http://farachew.blogspot.com

leh buang word verification x?

nadrahvvm said...

@Fara Chew

ouh x pasan la..tq..
soryy menyusahkn korang2..heee

♥♥cikHannah♥♥ said...

slm singgah. dr segmen yg sme... i dh follow u, jom follow me too.

http://cikharty88.blogspot.com/