28 June 2013

Chik Najah blogger Muslimah .

Assalamualaikum and hello guys.

pagi tadi. aku bagun agak terlewat. okay! memang tak sedar dah pukul 10:00AM . hihiks
aku terbangun pun sebab terjaga dari mimpi. haha ,biase la mimpi mainan tidur kan?
tapi masalahnya, mase mimpi tu aku nanges teresak2 okay ==' bila sedar2 air mata aku pun berderai2...wuuuttt...memang la dah mimpi sedih.

okay stop fasal mimpi ni. sekarang aku nak share satu blogg yang memang paling aku suka bace..rasanya entry yang dulu pun aku da bagitahu. k takpela aku bagitahu lagi sekali.

chik najah blogger muslimah :)

sejujurnya aku bagitahu. heee
aku suka bace blog dia..
perkongsian ilmu yang menarik dan tertarik jantungku sekali.heewheww. 
lagipun banyak kisah2 teladan dekat dlam entry dia. jom la terjah. ringgankan jarimu.huahua.

 

 

 

1 comment:

NaJaH RaZaK said...

hoho~ saya pun suke sesangat singgah+bertenggek dkt belog awokk ni >_<