14 June 2013

“Saya Nak Menang 30 Helai T-shirt Free”.

Assalamualaikum?


 
 
haa !  nampak tak banner dekat atas tu? jelaskan? heeehe
korang tak nak join ke? kalau nak klik banner atas tu. ^^

  kalau korang menang GA ni GA yang korang  nak buat tu akan disponser
-30 helai t-shirt free untuk GA korang .menarikkan?
-dan pemenang itu juga akan mendapat 2 helai t-shirt untuk diri mereka sendiri
-3 orang top referral akan mendapat mug dengan design sendiri.
 
so sila la join. masih sempat lagi ni. hehe
 
hmmm, T-Shirt Mudah Terengganu ada menyediakan beberapa servis yang sangat menarik antaranya T-Shirt Printing Murah dan lain lain. so? Baca disini kalau nak tahu dengan lebih lanjut T-Shirt Printing Murah Dari T-Shirt Mudah Terengganu.


Apa strategi saya untuk menang segmen ni ?
 
 
pertama : like fanpage and follow blog pihak T-Shirt Mudah Terengganu dan blog saya.
kedua : wajib share dekat facebook or twitter ? tak susahkan? hee just promosi je kan kan.. 
ketiga : Copy HTML & post sebagai entry mereka.
 
okay. 
tiga je syaratnye. 
 
 

2 comments:

T-shirt Mudah Terengganu said...

Salam...terima kasih sebab join segmen ni. Jgn lupa tengok keputusan segmen Sponsor T-shirt for Blogger #3 yang akan diumumkan pada 17 Jun nanti.

nadrahvvm said...

wslm. okay >,<