2 June 2013

potret awk!

Assalamualaikum, -.-
dengan lafaz bismillahirrohhmanirrahim .
aku menyajikan hasil lukisan potret aku yang agak comelsss , macam tuan dia sendiri, hihi. tapi kalau korang tengok real baru bestt. wakaka , :P


haaa, comel tak? comel kan? hahhaaak, tapi aku tak siap habis pun lukisan ni,
hmm , nak tanya lagi boleh tak? hahaK -.-'  bajet je aku ni.
orang yang dalam tu hensem tak?  . okay2 stop dengan soalan yang sengal, huhu
tapi kan ,masalahnye aku tak berani nak letak gambar asli orang punye badan tuu,, takut kene marah pulak, hihkhik. so,,,, soorrryyy yayunk semua.

agak2 kalau aku masuk pertandingan melukis potret boleh menang tak? boleh juara tak? haha berangan gilooosssss aku ni.
btw, aku puas jugak la..sebab aku dapat lukis potret ni, almaklumlah..da hampir setahun aku tak pegang pensel nak melukis ni. sebab mood aku memang malas, hohooho

2 comments: