20 November 2013

sikit lagi aku nak kahwin dah.mai2 datang rumah


Assalamualaikum?
hoihoiiii. macam tak sedar je umur dah cecah 19. nanti nak 20 da.. lepaih tu..kahwin.
hahahahahhaha
dulu masa kecik-kecik ayah hantar pergi sekolah naik motor. hmmm berlagak tak nak letak beg dalam raga motor. nak cakap diri tu heroin laaa. hahhak.belagak macam orang dewasa je.
haaaiiihh zaman kanak-kanak. balik sekolahhh mesti beli keropok lekor depan pagar pastu  aiskrim pop kat kedai 'Alu' .hihihihihik .tapi itu unclee aaa suda mati.
wwwuuuuooooooo bestnyeee zaman kecik-kecikkkk dulu.

hmm aku tak sabar la nak kahwin..tengok akak sedara kahwin hati aku melonjakk2 nak kahwin..nak kahwin....nak naik pelamin.. hahahhahaha.
takkan korang takde rase nak kahwin bile tengok kawan sendiri naik pelamin? -_- hihiks
mesti la ade kannn... ? kan?kan?


                              pasangan yang secocokkkkk ,pengapit pun secocok. nice
               hmm cantikkan? berseri2 je bile kahwin.sikit lagi aku pulak macam tu. hihihihihk
pic bawah ni semua menggilaa...biasa laa. hari kahwin kan. ^^
 kenal tak baju warna turquoise tu? ahahaha siapa kenal angkat hidungg sikit . kikihhhh.



 inginkan wajah yang berseri? snap la disebelah pengantin. kompommm berseri melekat. macam aku la kan? hihi perasan !








hmm tu je. walaupepun aku nak wish ,hope berkekalan until jannah. insyaAllah. bahagiaaa bersama anak2,cucu2,cicik2..cican2..hahaha.. kak hada! cepat dapat baby tau. ayah chek tak sabar nak timang cucu dah. huhuu.

1 comment:

Zara Nurhaidah said...

best nyer.. tahniah buat pgantin, moga kekal hgg ke jannah. amin.. ^^ trint mase zara nek plamin pulak daa.. haha