12 November 2013

keluar jalan laa!

 Assalamualaikum? haiii 
kali ni aku menggila update blog.
hahahahaha ( gelak besarrrrr ni )
semalam 11.11.2013 .! aku spend time with my frenz. tak lupe jugak adek angkat ku yang paling tersayanggg ! 
kitorang jalann sembang pasal bf masing2. hihik. maklum laaa yang sorang stdy kat pahang..sorang lagi stdy kelantan.. nak jumpe susah sangat.. haa! bile dah ade peluang ,kitorang gila laa. haha
yang paling best !!! kitorang sembang feeling2 pasal cinta wuuutttt. layan perasaan tepi sungai. haha redup je cuaca mase tu.hmm tu belum lagi tepi pantai.. kalau tepi pantai aku rase sampai subuh esok pun tak habis lagi.
tapi ada satu benda yang memang buat aku sedih+happy ..
susah nak cakap sebenarnye. kawan.. sekolah dengan ipt tak same sangat. berbeza sangatt2. yela mase dulu aku sekolah asrama,so ukhwah tu kuat sangat.susah senang kitorang same2 hadapi..then bila masuk ipt .. hmm lain sangatt ,aku rindu sangat time sekolah.
tak tahu la pulak ade setengah cakap..bila masuk ipt rindu zaman sekolah..then bila da habis ipt rindu zaman ipt. hmmm tak nak pikir yang tu. ~.~


sweet tak kami? wakaka


ni haa satu lagi. adek aku ni..nak kiss my pipi yang comel tu..wakakka perasan gila aku ni.



4 comments:

Wanie Zunidan said...

Nie nad kaunseling kan ??
Walauapapun , zaman sekolah , lagi-ii yang duk asrama paling istimewa ^^

nadrahvvm said...

yup,
best kan kalau duk asrama mse zaman sekolah..indahhh sgttttt...

FiQa Gojes said...

Nadddd , rindu gile kat ko . bile kite bleh jumpee ni ?

nadrahvvm said...

@FiQa Gojes free je.bile ang free..hmmm rinduuuuuu ang jugakkkk <3